Διάσημη τραγουδίστρια βρίσκει φρικτό θάνατο πάνω στη σκηνή (vid)

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή στα προάστια της Μαδρίτης, με την τραγουδίστρια και χορεύτρια Τζοάνα Σάινθ να χάνει τη ζωή της από πυροτέχνημα.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Λας Μπερλάνας  που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Μαδρίτης. Η τραγουδίστρια και χορεύτρια Τζοάνα Σάινθ έχασε τη ζωή της επί σκηνής την ώρα που έδινε την performance της, ύστερα από έκρηξη ενός πυροτεχνήματος.

Η Τζοάνα συμμετείχε μαζί με την Super Hollywood Orchestra σε ένα τετραήμερο φεστιβάλ μουσικής που γίνεται κάθε χρόνο στην περιοχή. Η ίδια ήταν μάλιστα η βασική χορογράφος του γκρουπ, παράλληλα με την συμμετοχή της ως τραγουδίστρια.

Με 1000 άτομα να βρίσκονται στο κοινό και γύρω στις 2 το βράδυ, η Τζοάνα χόρευε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη όταν ήταν προγραμματισμένα να βγουν τα πυροτεχνήματα. Ο μηχανισμός εκτόξευσης όμως παρουσίασε πρόβλημα και ένα από αυτά κατευθύνθηκε πάνω της. Αμέσως η Τζοάνα έπεσε αναίσθητη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι συνάδελφοι της έτρεξαν αμέσως πάνω της για να δουν τι έχει συμβεί. Στη συνέχεια φώναξαν από τα μικρόφωνα ρωτώντας το κοινό αν υπάρχει κάποιος γιατρός ανάμεσά τους. Αμέσως εμφανίστηκαν ένας γιατρός και μια νοσοκόμα που προσπάθησαν να τη συνεφέρουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Δεν κατάφεραν τίποτα. Όπως τίποτα δεν κατάφεραν και οι γιατροί λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η Τζοάνα Σάινθ πέθανε με έναν τόσο τραγικό τρόπο. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ αντιμετωπίζουν ποινικές κυρώσεις και το φεστιβάλ, πολύ λογικά, τελείωσε πρόωρα. Το συγκεκριμένο act με τα πυροτεχνήματα γίνεται σε κάθε live του συγκροτήματος και δεν είχε συμβεί ποτέ το παραμικρό.

Πηγή:peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *