Η εικόνα στο εξώφυλλο μοιάζει να δείχνει ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας πήρε ύψος: είναι αυτό αποτέλεσμα αλλοίωσης ή υπάρχει μια καλύτερη εξήγηση; 

Είναι αδύνατον να μην προσέξει κανένας την εικόνα στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους Paris Match, όπου η Κάρλα Μπρούνι ακουμπά στον ώμο του συζύγου της, Νικολά Σαρκοζί. Το τρυφερό στιγμιότυπο σχολιάστηκε για ένα και μόνο πράγμα.

Πώς είναι δυνατόν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας να φαίνεται πιο ψηλός από τη σύζυγό του; Ο Νικολά Σαρκοζί – το γνωρίζουμε εξάλλου εδώ και χρόνια – δεν είναι ψηλός άνδρας. (Είναι 1,65, δέκα εκατοστά λιγότερο από τη σύζυγό του).

Ο φωτογραφικός φακός εξάλλου τον είχε εντοπίσει να φορά σε δημόσιες εκδηλώσεις παπούτσια με διακριτικά ενισχυμένο τακούνι, ενώ η σύζυγός του φορούσε ίσια παπούτσια.

Τι συμβαίνει όμως στο εξώφυλλο;

Η Μπρούνι, που είναι όρθια, ακουμπά στον ώμο του Σαρκοζί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιο ψηλός. Το περιοδικό αρνείται ότι η φωτογραφία έχει αλλοιωθεί και εξηγεί ότι το στιγμιότυπο έχει ληφθεί στην κατοικία του ζευγαριού, σε σημείο με σκαλοπάτια.

Ο Σαρκοζί ήταν πιο ψηλά από τη σύζυγό του. Στο παρελθόν το Paris Match ήταν λιγότερο διακριτικό. Το 2015 είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του ζεύγους σε παραλία στην Κορσική, όπου ο Σαρκοζί φαινόταν σαφώς πιο ψηλός από τη Μπρούνι. Με ή χωρίς αμφιλεγόμενες φωτογραφίες, το Paris Match είναι αγαπημένο «όχημα» πολιτικών στη Γαλλία για να επιστρέψουν στο προσκήνιο, με μια φωτογράφιση ή μια συνέντευξη.

Αυτό έπραξε και ο Σαρκοζί που κυκλοφόρησε βιβλίο στο οποίο έχει και κάποιες νύξεις για την προσωπική του ζωή. Γράφει εκεί πώς η πρώην σύζυγός του Σεσιλία τού ζήτησε διαζύγιο την παραμονή ενός debate για τις εκλογές του 2007.

Τώρα όμως που απαντήθηκε το αίνιγμα του εξωφύλλου, μένει να απαντηθεί κάτι σημαντικότερο: Ετοιμάζει άραγε ο πρώην πρόεδρος την επιστροφή του ενόψει των προεδρικών του 2022; text Ναι, καταδικάζουμε την επίθεση στην Athens Voice. Το θέμα είναι ότι δεν καταδικάζονται και οι δράστες…

Πηγή: Protagon.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours