Το ιταλικό club των φίλων της Ferrari επισκέφθηκε με δεκάδες καταπληκτικά μοντέλα από το Μαρανέλο την Πάτρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Patras Motor Show».

Με ένα υπέροχο θέαμα θα ανταμειφθούν οι επισκέπτες του 9ου «Patras Motor Show», το οποίο διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας. Στην πελοποννησιακή πόλη βρίσκονται 35 λαμπερές Ferrari από τη λέσχη ιδιοκτητών Ferrari Ιταλίας, την επωνομαζόμενη Passione Rossa και άλλο ένα μοντέλο της μάρκας από το Μαρανέλο, το οποίο ανήκει σε Ελληνα.

Η λέσχη Passione Rossa γιορτάζει με την επίσκεψη στην Πάτρα τη συμπλήρωση είκοσι ετών λειτουργίας της και τα μέλη της αποφάσισαν να συμμετέχουν στο 9ο «Patras Motor Show» μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους από την παρακολούθηση της αντίστοιχης περυσινής εκδήλωσης.

Τα ιταλικά μοντέλα με σήμα το όρθιο αλογάκι θα αποτελέσουν μέρος του εφετινού «Patras Motor Show», που πραγματοποιείται στο Μόλο του Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι της πόλης. Στο πλαίσιο του show έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις και θα εκτεθούν πάνω από 300 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και των ηλικιών.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι διοργανωτές από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών και συμμετεχόντων, επειδή τονώνουν την οικονομική κίνηση στην Πάτρα, όπου ξοδεύουν κατά την παραμονή τους αρκετά χρήματα. Να σημειώσουμε, ότι το καραβάνι των 35 Ferrari από την Ιταλία θα επισκεφθεί μετά την Πάτρα το όμορφο νησί της Κέρκυρας.

Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours