Τα Tesla στην Ελλάδα από σήμερα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Από σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και για ένα ολόκληρο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την Tesla στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Εκεί οι advisors της Tesla θα απαντήσουν στις ερωτήσεις και θα λύσουν απορίες σχετικά με τα Model S, Model 3 και Model X και όσοι θέλετε θα έχετε την δυνατότητα για ένα test-drive.

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές του Autonomous.gr αναφέρουν πως το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων αποτελεί προσωρινό χώρο φιλοξενίας της Tesla, με το pop up store που θα αποτελεί και την επίσημη έκθεση της μάρκας στην Ελλάδα, να ανοίγει σε άλλο σημείο της Αθήνας.

«Θα είναι προσωρινό σημείο το Golden Hall, για την πρώτη γνωριμία. Και στη συνέχεια θα υπάρξει pop up store », μας ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος μέσα από την εταιρεία.Ποιο θα είναι το μέρος; Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε. Όταν θέσαμε το σχετικό ερώτημα η απάντηση που λάβαμε ήταν «η εταιρεία τηρεί αυστηρά κριτήρια για τα θέματα πληροφοριών».

Τι ακριβώς είναι το pop-up store;

Αποτελούσε την βασική επιλογή της Tesla πριν από μερικά χρόνια, όταν ακόμα δεν είχε αναπτύξει δίκτυο εκθέσεων. Κάθε κατάστημα τέτοιου τύπου αποτελείται από δύο κοντέινερ τα οποία κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία. Το πλεονέκτημα του pop-up store είναι ότι μπορεί εύκολα να μετακινηθεί με τρέιλερ σε διαφορετικό σημείο.

Η λύση αυτή επανήλθε στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα που η εταιρεία επεκτείνεται στην κεντρική Ευρώπη με pop-up stores να έχουν εγκατασταθεί μεταξύ άλλων σε Πολωνία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Σλοβενία. Αυτή είναι η λύση που έχει επιλεγεί και για την Ελλάδα.

Πηγή:autonomous.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *