Χαλάνδρι: Χαροπαλεύει στο χειρουργείο ο οφθαλμίατρος – “Επρεπε να το κάνω” είπε η εικαστικός στους αστυνομικούς

Σκοτεινές πτυχές κρύβονται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι όπου 49χρονη αλβανίδα εικαστικός και μοντέλο πυροβόλησε 68χρονο γιατρό, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Οι δύο τους διατηρούσαν παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει την επιμέλεια του παιδιού και μεγάλωνε το παιδί του με την σύζυγό του.

Ο γνωστός γιατρός αιμόφυρτος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο νοσοκομείο αναμένονται θωρακοχειρουργοί για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του από το όπλο της 49χρονης στον θώρακα.

giatros

Την ίδια ώρα, η δράστιδα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει πολλά πράγματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η γυναίκα μιλά ακατάληπτα, τους λέει ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει σύντομα, αλλά δεν μπορεί να τους εξηγήσει σε τι ακριβώς αναφέρεται.

zan moreas

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μέσα στα ακατάληπτα που λέει στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι “έπρεπε να το κάνει αυτό“, έπρεπε να πάρει πίσω το παιδί της, γιατί είχε πληροφορίες ότι περνούσε πάρα πολύ άσχημα με τον βιολογικό του πατέρα και την οικογένειά του.

Ερώτημα παραμένει που βρήκε η 49χρονη το όπλο. Επίσης ερευνάται το ενδεχόμενο αν αυτός που της προμήθευσε το πιστόλι γνώριζε τον λόγο που το ήθελε και τι σκόπευε να κάνει.

alvanida

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντικό το ότι πρόλαβαν να την συλλάβουν, διότι εκφράζουν φόβους ότι μπορεί μετά τον γιατρό, επόμενος στόχος να είναι η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχε και στο παρελθόν περιστατικό, όπου η εικαστικός είχε επιτεθεί στη σύζυγο του πρώην συντρόφου της και την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

albanida
Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours