Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» Εμίλια Κλαρκ ανακάλεσε στη μνήμη της τη στιγμή που συνάντησε την τραγουδίστρια Beyonce και τα «θαλάσσωσε», καθώς δεν την προσέγγισε με τη συμπεριφορά της.

Η Αγγλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μίλησε για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί και το πολυσυζητημένο επεισόδιο «The Long Night».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ και έμαθε ότι η τραγουδίστρια του «Love on Top», Queen Bey είναι θαυμάστρια της αμερικανικής δραματικής σειράς φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου».

«Η Beyonce εμφανίστηκε με ειλικρίνεια σαν να ήθελε να πει: «Θέλω να μιλήσω σε αυτό το κορίτσι»» είπε η Εμίλια Κλαρκ. «Αλλά τα θαλάσσωσα. Ήταν σαφώς θαυμάστρια και εγώ το κατέστρεψα» τόνισε.

Η Κλαρκ είπε ότι κατέστρεψε τη στιγμή κάνοντας έναν αστείο θόρυβο.

«Νομίζω ότι άρχισα να κλαίω. Αυτός ακριβώς ο θόρυβος βγήκε από το στόμα μου. Και ήταν σαν να μου έλεγε: «Αυτό είναι άβολο τώρα. Σκέφτηκα ότι θα ήσουν ψύχραιμη, δεν είσαι ψύχραιμη, αντίο». Και εγώ είπα: Όχι, μπορώ να σας φέρω ένα ποτό;».

Παρά το αίσθημα αμηχανίας για την πρώτη τους συνάντηση, η Εμίλια Κλαρκ είπε ότι αισθάνεται πως «θα μπορούσε να κάνει μία ακόμη προσπάθεια» και να την κάνει σωστά. «Την αγαπώ, την αγαπώ απόλυτα, μου ραγίζει την καρδιά το πόσο τα θαλάσσωσα» είπε η ηθοποιός.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours