Ο Πρόεδρος του ΟΦΗ έγινε θείος από γκέι γονείς! Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύντροφός του, διάσημος σχεδιαστής, Peter Dundas, απέκτησαν γιο με παρένθετη μητέρα (φωτο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες μέρες ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφος και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης (αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση) και γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με ελληνική καταγωγή και με αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο και έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ!

Ο διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης

Ο λόγος; Έγιναν γονείς, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής! Το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του και τον παθιασμένο έρωτά του και έτσι στις 14 Ιουνίου ήρθε στη ζωή -με παρένθετη μητέρα- ο γιος τους Alexios -Peter, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Oπως αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός σχεδιαστής, «ο EV κι εγώ γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα, κρατώντας στην αγκαλιά μας τον γιο μας Αλέξιο-Πήτερ. Είμαστε τώρα μία οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη του μικρού αγγέλου μας. Ευγνωμονούμε την υπέροχη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επίσης τους θαυμάσιους γιατρούς μας, την υπέροχη μαία που τον παρέδωσε υγιή, τους υποστηρικτές μας φίλους και την Καλιφόρνια που άφησαν παιδιά σαν εμάς να γίνουν μπαμπάδες τόσο ομαλά… Η αγάπη πάντα νικάει…» Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μπούσης έγραψε στα social media: «Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα. Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας…» Να σημειωθεί πως η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, η Ελένη Μπούση, αποκαλείται «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου».

Φιλανθρωπικό έργο
Γυναίκα της προσφοράς, δυναμική επιχειρηματίας, υπέροχη σύζυγος, μάνα και γιαγιά του νεογέννητου μωρού των παιδιών της που λατρεύει -του Ευάγγελου και του Πήτερ-, κάθε χρόνο στο Σικάγο οργανώνει μια μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος το οποίο ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.

Η ερευνητική δραστηριότητά του επικεντρώνεται στην εξεύρεση λύσεων σε σχέση με τα καρκινικά κύτταρα και την ανάπτυξη νέων θεραπειών.

Πηγή:europost.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours