Μαρία Κορινθίου: Θετική και εκείνη στον κορονοϊό

Μέχρι στιγμής, η Μαρία Κορινθίου έχει ήπια συμπτώματα, αντίθετα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με κορονοϊό, ενώ όπως ανέφερε η ίδια, βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο του σπιτιού της, θέλοντας να προστατέψει την κόρη της Ισμήνη. Όσο για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και το οξυγόνο του έχει ανέβει, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα.

«Δυστυχώς εχθές διαγνώστηκα και εγώ με Covid-19. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από τη στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρόν, έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. Να προσέχετε, ο Νοέμβριος έρχεται άγριος» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours