Η Ολλανδική βρώμα, δεν αγγίζει τους Έλληνες [vid]

του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Άρχισαν πάλι οι οργανωμένες επιθέσεις κατά της χώρας μας, από τους βορειοευρωπαίους “εταίρους μας”.

Με χυδαίο τρόπο, επιτέθηκε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ, κατά του Έλληνα πρωθυπουργού στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ομόλογό του Μάρκ Ρούτε.

Προφανώς τα αίτια της επίθεσης προέρχονται από την απόρριψη της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ολλανδική πρόταση για την αγορά φρεγατών. Δεν εξηγείται αλλιώς το μένος και η χυδαιότητα της Ολλανδής δημοσιογράφου κατά των Ελλήνων και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν του απηύθυνε ερώτηση σχετικά με το μεταναστευτικό, λέγοντας τα εξής:

«Πρωθυπουργέ Μητσοτάκη, πότε επιτέλους θα σταματήσετε να λέτε ψέματα; Ψέματα για τις επαναπροωθήσεις, ψέματα για το τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Σας παρακαλώ μην προσβάλλετε την νοημοσύνη τόσο την δική μου όσο των άλλων δημοσιογράφων στον κόσμο. Υπάρχουν σαρωτικά στοιχεία κι εσείς επιμένετε να αρνείστε και να ψεύδεστε. Αυτό είναι σαν μια ναρκισσιστική κακοποίηση. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Γιατί δεν λέτε “οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους, περιμέναμε για έξι χρόνια, κανείς δεν έκανε κάτι και πλέον κάνω σκληρές, βάρβαρες επαναπροωθήσεις”. Γιατί σταματήσατε να χτυπάτε την πόρτα των Βρυξελλών;»

Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της από όλους εκείνους που παριστάνουν τους φίλους και συμμάχους;

Κάνουν συστηματικά τα στραβά μάτια στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας η οποία συστηματικά προωθεί παράνομους μετανάστες στη χώρα μας από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν και από τη Σομαλία. Χώρες που σκοπό έχουν να προωθήσουν το Τζιχάντ στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας.

Κατά χιλιάδες προσπαθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα, φανατικοί μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές, όπου οι περισσότεροι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τρομοκράτες, έτοιμοι να λάβουν το σύνθημα για αιματηρή επίθεση στην Ευρώπη κι εμείς, κατά την Ολλανδή κυρία της ενημέρωσης, θα πρέπει να τους στρώσουμε κόκκινα χαλιά για να εισέλθουν, στο όνομα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Με λίγα λόγια να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας, για να μη μας πουν απάνθρωπους και ρατσιστές.

Δεν είδαμε όμως να πιέζει την κυβέρνηση της χώρας της η συγκεκριμένη κυρία, ώστε να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να δεχθεί μερικές χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από την Ελλάδα για να την αποσυμφορήσει. Και μιλάμε για μια χώρα που έχει δημιουργηθεί από την αποικιοκρατική πολιτική της και τη μεταφορά σκλάβων μέσω του δουλεμπορίου που έκανε επί αιώνες, από τα βάθη της Αφρικής.

Αυτοί οι τύποι, γίνονται οι κριτές ενός λαού που έχει γίνει κέντρο υποδοχής προσφύγων και κατατρεγμένων, εδώ και δεκαετίες και τους φιλοξενεί με όποιο τρόπο μπορεί και με όποια μέσα διαθέτει.

Συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος έδωσε πληρωμένη απάντηση στους άθλιους της Ευρώπης, οι οποίοι μας προσβάλουν συστηματικά εδώ και μια δεκαετία.

Ό,τι κι αν πιστεύουμε. Όσες διαφορές κι αν έχουμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική του, σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί του και να σταθούμε στο πλευρό του, σ’ αυτή την πρόστυχη επίθεση που δέχθηκε για μια ακόμη φορά η χώρα μας, από εταίρους μας οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό να μας καταστήσουν υποπόδια των ποδιών των βόρειων γειτόνων μας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σηκώνει αντιπολιτευτικές κορώνες από κανένα. Όλοι πρέπει να σιωπήσουν και να απλώσουν χέρι συμπαράστασης στην κυβέρνηση για την ανοίκεια επίθεση που δέχεται η χώρα από σκοτεινούς και βρώμικους κύκλους.

Αν δεν μπορούν να το κάνουν, καλύτερα να το βουλώσουν. Η Ελλάδα κινδυνεύει και αυτό δεν μπορεί να γίνεται πολιτικό παιχνίδι στα χέρια κανενός. Οι επιθέσεις που δεχόμαστε είναι πολλές και οι χειρότερες γίνονται από φίλιες δυνάμεις. Τελεία και παύλα και σ’ όποιον αρέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *