Κώστας Λειβαδάς – Ανδριάνα Μπάμπαλη | «Περιοδεία Εντός»

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς μας, με δεκάδες γνωστά τραγούδια για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έρχεται  μαζί με το καλλιτεχνικό του alter ego, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, στο θέατρο Ρεματιάς την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Από το «Μοίρα μου έγινες»,  μέχρι το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επίμονη σου», το «Είναι εντάξει μαζί μου» και, βέβαια, τον τελευταίο δίσκο του Κώστα «Περιοδεία εντός», που δίνει άτυπα και τον τίτλο σε αυτή την σειρά παραστάσεων. Την τελευταία διετία ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολλά τραγούδια από τον δίσκο, όπως το ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη «Αν εμείς χωρίσουμε», το «Όσο δεν είμαστε μαζί» και το «Σαν το νησί του καθενός» (ντουέτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου) και τα πιο πρόσφατα «Τα βράδια που θα λείπεις» και το «Σήκωσε κύμα» ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. 

Ο Κώστας Λειβαβάς μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό με τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένα τους άλλων δημιουργών.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές, μέσα από κομμάτια που αγαπάμε και μας έχουν σημαδέψει στο διάβα της ζωή μας.

Σας περιμένουμε, ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής!

Κώστας Λειβαδάς – φωνή, πιάνο

Ανδριάνα Μπάμπαλη – φωνή, κιθάρα

Κώστας Καββαδίας – κιθάρες

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι

31.07.2023

Δε: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ VIVA.GR

About Post Author