“Σερσέ Λα Φαμ” στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 17 Μαϊου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη και η Επιστήμη Καμπούρογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν μία ξεχωριστή μουσική παράσταση – αναδρομή σε λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.
Ένα πρόγραμμα με… άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.

Τραγούδια που λατρέψαμε με την υπογραφή των Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη, Μ. Πλέσσα, Άκη Πάνου, Γ. Σπανού,

Χρ. Νικολόπουλου, Θαν. Πολυκανδριώτη και άλλων κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σερσέ Λα Φαμ / Σταυρός του Νότου Plus / Παρασκευή 17 Μαϊου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη και η Επιστήμη Καμπούρογλου απογειώνουν το κέφι και καθηλώνουν μέσα από φρέσκιες και δυνατές ερμηνείες. Μαζί με τέσσερις γυναίκες μουσικούς αφήνουν το δικό τους γυναικείο αποτύπωμα σε λαϊκά τραγούδια, που έγραψαν ιστορία. Μία μουσική παράσταση, ένα μουσικό παιχνίδι που συνεχώς αλλάζει χρώματα, εποχές και συναισθήματα.

Στα κρουστά του σχήματος είναι ο Στρατής Σκουρκέας, ενώ τις ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Βαγγέλης Ζαρμπούτης, η αντρική φιγούρα στα μουσικά επεισόδια της σκηνής, μα πρωτίστως ένας εξαιρετικός σολίστας του μπουζουκιού.

Στην επιμέλεια του προγράμματος είναι ο Δημήτρης Χαλιώτης.

Βαγγέλης Ζαρμπούτης – Μπουζούκι , ενορχηστώσεις

Γιούλη Δανιγγέλη – Πιάνο / Ράνια Γκικοπούλου – Κιθάρα

Ιωάννα Πάλλα – Ακορντεόν / Αντωνία Οικονομοπούλου – Μπάσο

Στρατής Σκουρκέας – Κρουστά

Ηχοληψία: Παντελής Γιατζιτζόγλου

Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος

Καλλιτεχνική διεύθυνση : Δημήτρης Χαλιώτης

Παραγωγή :  Ηχόχρωμα

Ώρα Έναρξης: 22.30

Είσοδος: 13 ευρώ (μπύρα|κρασί)

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 9226975, 210 9239031

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

About Post Author

+ There are no comments

Add yours