H ίδια είχε αποκαλύψει πως οι γιατροί της είχαν πει ότι τα Χριστούγεννα του 2020 μπορεί να ήταν τα τελευταία της.

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 39 ετών η Σάρα Χάρντινγκ των «Girls Aloud», που έπασχε από καρκίνο του μαστού.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η ανάρτηση της μητέρας της Σάρα Χάρντινγκ

Η μητέρα της επιβεβαίωσε την Κυριακή τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της τραγουδίστριας.

«Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και γαλήνη να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια -ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Η ανάρτηση της Σάρα Χάρτινγκ πριν από έναν χρόνο

Πριν από ένα χρόνο, η ίδια η Σάρα Χάρντινγκ είχε αποκαλύψει ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή, ενώ τη φροντίδα της είχε αναλάβει η μητέρα της.

«Γεια σας, ελπίζω να είστε ασφαλείς σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, σας ευχαριστώ όλους που επικοινωνήσετε για να μάθετε νέα μου, σημαίνει πολλά για εμένα. Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τι συμβαίνει» έλεγε τον περασμένο Αύγουστο η τραγουδίστρια. «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και εδώ και δυο εβδομάδες έμαθα πως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση» συνέχιζε η Χάρντινγκ.

Η Χάρντινγκ είχε γίνει διάσημη το 2002, ως διαγωνιζόμενη του «Popstars: The Rivals», ενός talent show που αποσκοπούσε στη δημιουργία ενός νέου girl band και ενός boy band. Έφτασε στον τελικό και πήρε τις ψήφους για να μπει στην ομάδα που έγινε το συγκρότημα Girls Aloud, μαζί με τις Νίκολα Ρόμπερτς, Ναντίν Κόιλ, Κίμπερλι Γουόλς και Τσέριλ Κόουλ (τότε Τουΐντι).

Πηγή:matrix24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours