Ο Sir Tom Jones επιβεβαιώνει την κατάστασή του ως εικονίδιο γραφήματος σήμερα, καθώς το νέο του άλμπουμ Surrounded By Time καταλήγει κατευθείαν στο νούμερο 1 στο Επίσημο άλμπουμ γράφοντας ένα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε ηλικία 80 ετών και 10 μηνών, ο Τομ γίνεται το παλαιότερο αρσενικό που διεκδικεί ένα άλμπουμ Νο 1 στο Επίσημο Διάγραμμα Άλμπουμ, και ο παλαιότερος καλλιτέχνης που το έπραξε ποτέ με ένα άλμπουμ νέου υλικού, ξεπερνώντας τον Μπομπ Ντύλαν, ο οποίος ήταν στην κορυφή του chart στο 79 ετών τον περασμένο Ιούνιο με τους Rough And Rowdy Ways.

Η αείμνηστη Dame Vera Lynn κατέχει το συνολικό ρεκόρ με τη μεγαλύτερη συλλογή επιτυχιών της. Θα συναντηθούμε ξανά – Το πολύ καλύτερο από, το νούμερο 1 το 2009 όταν η Vera ήταν 92 ετών.

Το Surrounded By Time είναι το τέταρτο νούμερο 1 άλμπουμ του Τομ και το πρώτο του από το Reload του 1999. Είναι επίσης ο πρώτος σολίστ της Ουαλίας που κατέκτησε κορυφαίο chart στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εννέα χρόνια, από την Electra Heart της Marina & The Diamonds το 2012.

Γιορτάζοντας τις ειδήσεις, ο Sir Tom Jones είπε στο OfficialCharts.com: “Είμαι ενθουσιασμένος πέρα από τα λόγια με την υποδοχή για το Surrounded By Time, και τώρα που κρατάω αυτά τα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τεράστιο, απίστευτο.

«Είμαι τόσο περήφανος για όλους όσους με βοήθησαν να δημιουργήσω αυτήν τη μουσική, είχα μια μπάλα να δουλεύει μαζί τους και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Είναι υπέροχο που το κοινό μου επέτρεψε να είμαι μουσικά εκφραστικός τη στιγμή της ζωής μου και να έχω δείξει την υποστήριξή τους. Είμαι για πάντα ευγνώμων. ”

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours