Κηδεία Mad Clip: Απαρηγόρητη η Ελένη Φουρέιρα στο τελευταίο αντίο του τράπερ

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της εμφανώς φορτισμένη.

Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ, Mad Clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου από νωρίς για να τιμήσει τον δικό τους Peter.

Η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος ντυμένοι στα μαύρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στις 16:30. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο και συνεργάτη. Ντυμένη στα λευκά (λευκό τιραντάκι και παντελόνι) και εμφανώς συγκινημένη, η τραγουδίστρια αδυνατούσε να πιστέψει ότι δεν θα ξανααντικρίσει τον αγαπημένο της φίλο.

Το συγκινητικό post για το τελευταίο αντίο

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση την ημέρα που σκοτώθηκε ο Mad Clip. Η pop star ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία στα social media όμως λίγο αργότερα στα stories της πόσταρε έναν στίχο του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη από το ποίημα του «Δημιουργία».

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η στενή φιλία που τους συνέδεε

Η συνεργασία της χρονιάς

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip ήταν πολύ καλοί φίλοι εκτός από συνεργάτες. Η φετινή χρονιά τους έφερε ακόμη πιο κοντά αφού το τραγούδι τους «Μπορεί» έσπασε κάθε ρεκόρ και βρέθηκε στην κορυφή των music charts από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας. Το τραγούδι κατάφερε μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες να συγκεντρώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια views στο YouTube ενώ σήμερα μετρά 19 εκατομμύρια προβολές.

Ο τράπερ και η τραγουδίστρια είχαν κοινές παρέες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις εξόδους τους .

Πηγή κεντρικής: @foureira

 

Πηγή:queen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours