Το Σάββατο 25 Μαΐου στον Πολυχώρο Διέλευσις μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια τριών μεγάλων Ελλήνων συνθετών, που τα τραγούδια τους μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια κάνοντάς μας να τραγουδάμε, να γελάμε,  να δακρύζουμε να προβληματιζόμαστε.

Για τρεις ώρες ο Γιώργος Μάκαρης στο τραγούδι και στην κιθάρα, η εξαιρετική και ταλαντούχα Δήμητρα Μπουλούζου στο τραγούδι και στο βιολί, μαζί με τους  αγαπητούς φίλους και συνεργάτες Ναπολέων Σαριπανίδη στο μπουζούκι και Πασχάλη Τσέρνα στα κρουστά, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Δήμο Μούτση με συνοδοιπόρο και καλεσμένο τον Θανάση Γκέκα μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή που θα μας συγκινήσει.

Σας περιμένουμε σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά για να γίνουμε μια ξεχωριστή παρέα που θα τραγουδήσουμε όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια της καρδιάς μας.

Είσοδος: 12€

Μειωμένο – ανέργων / φοιτητών / 65+: 10€

Έναρξη: 21:30

 

Διέλευσις:

Λέσβου 15 και Πόρου, 11256, Κυψέλη Τηλ.: 2108613739

dieleusis@gmail.com    www.dieleusis.gr fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα

 

Κρατήσεις θέσεων:

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

τηλ: 210-8613739

dieleusis@gmail.com

www.dieleusis.gr

fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours