Ο Rob Garza (Thievery Corporation) σε ένα μοναδικό DJ Set

Tην Κυριακή 28 Ιουλίου το Daluz Beach Bar φιλοξενεί τον Rob Garza, μια από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας trip hop και bossa nova σκηνής, συνδημιουργό των αξεπέραστων και λατρεμένων του Ελληνικού κοινού, Thievery Corporation!

Ένα σούπερ καλοκαιρινό set – μύηση στο μαγικό, ταξιδιάρικο σύμπαν αυτής της μοναδικά πολύπλευρης μουσικής προσωπικότητας.

Ο Rob Garza δεν βάζει όρια στα μουσικά του concept, και κάπως έτσι πέτυχε τη διεθνή εξάπλωση της μουσικής του, και την καθιέρωση ενός προσωπικού μουσικού αφηγήματος.

ντίστοιχου με αυτό των Thievery Corporation, που έγιναν γνωστοί και αγαπήθηκαν παγκοσμίως για αυτήν την ιδιαίτερη, ξεχωριστή προσέγγισή τους σε ήχους dub, trip hop, reggae, και bossa nova, μέσα από την ηλεκτρονική μουσική, ενώ εξακολουθούν να εξελίσσονται διαρκώς, βασιζόμενοι στα πολιτισμικά ερεθίσματα από τα διάφορα ταξίδια τους.

Στη σόλο καριέρα του, ο Rob Garza εμπλουτίζει συνεχώς τις house και nu disco παραγωγές του με την αστείρευτη καλλιτεχνία του και αυτό το φιλτράρισμα του συναισθηματικού του σύμπαντος μέσω της μουσικής, με αποτέλεσμα έναν άκρως γοητευτικό, πειραματικό ήχο.

Κυριακή 28 Ιουλίου στον πανέμορφο χώρο του Daluz Arena στη Χαλκίδα,
για μια ονειρική μουσική βραδιά.


DALUZ ARENA

Χαλκίδα

Doors open: 21.00 – Είσοδος: 8 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται στο DALUZ ARENA και από το VIVA.GR

 https://www.viva.gr/tickets/music/daluz/rob-garza-thievery-corporation-djset/

Leave a Reply

Your email address will not be published.