Η Nalyssa Green στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η μουσική ενότητα Music Escapades παρουσιάζει τη Nalyssa Green, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στα Πανοραμικά Σκαλιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Η μουσική ενότητα Music Escapades, που αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποδέχονται τη Nalyssa Green και τη μπάντα της για μια εναλλακτική ποπ/ηλεκτρονική βραδιά, την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Αυτοδίδακτη σε πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν, η Nalyssa Greenείναι μια συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια που κινείται στην εγχώρια indie μουσική σκηνή από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας.

Έχει ήδη τρία προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό της, τα Barock (2010), The Seed(2012) και, το πρώτο ελληνόφωνο, Μπλουμ (2018). Από το 2014 ασχολείται και με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Σε μια ευρεία γκάμα pop αισθητικής, η μουσική ταυτότητα της Nalyssa Green χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικά φωνητικά με έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία.
Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, η Nalyssa Green και η μπάντα της θα ξεδιπλώσουν το μουσικό σύμπαν της τραγουδοποιού παίζοντας κομμάτια από όλα της τα άλμπουμ, αλλά, κυρίως, από το Μπλουμ, που περιλαμβάνει κομμάτια εμπνευσμένα από την αντίθεση των εννοιών της βύθισης και της άνθισης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
Ώρα έναρξης:21.00
Καλλιτέχνης:Nalyssa Green
Χώρος:Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Συμμετέχουν:Δεσποινίς Τρίχρωμη: πλήκτρα, φωνή, Κατερίνα Παπαχρήστου: μπάσο, πλήκτρα, φωνή, Εβάνκελος Ασλανίδης: τύμπανα, drum pad, Ελευθέριος Βολάνης: κιθάρα, μπάσο
Τιμή εισιτηρίου:Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες Χώρου:Πανοραμικά σκαλιά στο ΚΠΙΣΝ

About Post Author

+ There are no comments

Add yours