Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση

Η Δέσποινα Ολυμπίου αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, ήταν 14 ετών.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης δύο φορές στη ζωή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, είπε πως την πρώτη φορά ήταν ανήλικη και μάλιστα 14 ετών, ενώ και τις δύο φορές επρόκειτο για παράγοντα της μουσικής βιομηχανίας.

«Εγώ το βίωσα δύο φορές δυστυχώς, όταν ήμουν 14 και 19 ετών. Θεωρώ βάσει εμπειρίας ότι αυτά τα άτομα λειτουργούν από μια θέση ισχύος και είτε υπόσχονται είτε δοκιμάζουν, γνωρίζοντας πως το κορίτσι ή το αγόρι δεν θα έχει το θάρρος να μιλήσει και αν τυχόν μιλήσει, θα πει ότι έγινε μια παρεξήγηση. Και δυστυχώς αυτά τα άτομα έχουν και οικογένεια, παιδάκια. Εγώ πολλές φορές σκέφτηκα ότι πώς να μιλήσεις; Σκέφτομαι τα παιδιά αυτών των ατόμων και τι τραύμα θα έχουν αν φανερωθεί ποιος είναι ο πατέρας τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και από τον χώρο μου. Πολλές φορές σου λέει το παραμύθι, για παράδειγμα αν είναι συνθέτης: “πρέπει να σε νιώσω”, “πρέπει να αφεθείς”, “πρέπει να με εμπιστευτείς”. Αυτός ο άνθρωπος είχε όλες αυτές τις ιδιότητες. Έχω μεγαλώσει έχοντας την πόρτα του σπιτιού μου ανοιχτή και δεν είχα την πονηριά στο μυαλό μου. Και ακόμα τώρα παλεύω να δεχτώ ότι υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι και πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα. Δυστυχώς πρέπει να γίνεσαι καχύποπτος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours