Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not»

Ένας χαμός έγινε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκομπής «Καλοκαίρι #not» που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη στο Open. Καλεσμένος ήταν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και θέμα συζήτησης ήταν η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και ο κατ’ οίκον εμβολιασμός.

«Πιστεύετε ότι το κίνητρο του κόσμου ώστε να εμβολιαστεί είναι η σωστότερη ενημέρωση, είναι ο φόβος, είναι ότι τα κρούσματα αφορούν μικρότερες ηλικιακές ομάδες και μας πιάνει όλους ένα μεγαλύτερο άγχος, είναι η ανάγκη μας να πάμε διακοπές, είναι η κοινωνική ευθύνη, τι από αυτά παίζει ρόλο;» ρώτησε αρχικά τον Γιώργο Πατούλη ο οποίος είναι και γιατρός η Ελένη Τσολάκη.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά. Για να μπορέσουν να πάνε μπροστά οι κοινωνίες χρειάζεται ο κόσμος να εμβολιαστεί. Είναι σίγουρο, επίσης, ότι το εμβόλιο δεν δημιουργεί προβλήματα και δυστυχώς έχουν ακουστεί μη επιστημονικές παραφωνίες ότι στειρώνονται οι γυναίκες, παθαίνουν καρδιοπάθειες οι άντρες», απάντησε ο κ. Πατούλης.

Τότε, τον λόγο πήρε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία εξέφρασε τιη διαφωνία της: «Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. «Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;» αποκρίθηκε ο κ. Πατούλης.

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» ανταπάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τότε, ο κ. Πατούλης συνέχισε: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

«Ποια παραφιλολογία; Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω γιατί έχω μια οικογένεια και έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί», είπε με τη σειρά της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τότε, παρενέβη η Ελένη Τσολάκη αρχικά και είπε απευθυνόμενη στην Τζωρτζέλα: «Το να επηρεάζουμε κόσμο και να τα βάζουμε όλα σε ένα σακί δεν είναι σωστό. Κάθε άνθρωπος οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του. Δε μπορεί ο κύριος Πατούλης να σου κάνει μια μαζική διάγνωση για όλους τους ανθρώπους».

«Μη φωνάζετε πρωί πρωί. Έχουμε βάλει τον άνθρωπο και τον πυροβολούμε…» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και τότε τα… αίματα άναψαν! «Είσαι δικηγόρος του κυρίου Πατούλη; Κάνεις δημόσιες σχέσεις;» απάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Ειδήσεις σήμερα

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours