Δύσκολες στιγμές περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς η μητέρα της νοσεί με λευχαιμία και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω των social media απηύθυνε έκκληση για την μητέρα της, που δίνει μάχη στο νοσοκομείο, καθώς νοσεί με λευχαιμία.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στην Θεσσαλονίκη και με story στο Instagram, έκανε έκκληση για αιμοπετάλια.

Συγκεκριμένα, έγραψε το εξής:

«Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας.. Τηλ. για ραντεβού αιμοδοσίας στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 2313307015».

Υπενθυμίζεται, πως η γνωστή παρουσιάστρια με βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ανέφερε πως το Νοέμβριο η μητέρα της διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει το αίμα και τον μυελό των οστών, ενώ τον Δεκέμβριο βγήκε θετική στο κορονοϊό, όπως και ο πατέρας της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα καλό μήνυμα που θέλω να περάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Sissy Xristidou ekkklhsh gia mhtera ths

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: