Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, όταν ο Κωστάκης Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Λίγο μετά την αναβολή της παράστασης “Νικοτιτανικός”, βγήκε στη φόρα ο άγριος καβγάς του Παύλου Χαϊκάλη στην πρεμιέρα τους.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής θα πήρε μεγάλη ικανοποίηση μετά τον καβγά τους πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του ΑΝΤ1, λόγω του ρεπορτάζ που έπαιξαν πως στην παράσταση είχαν πάει μόνο 7 θεατές.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο συνάδελφος του στην παράσταση “Νικοτιτανικός”, ο Παύλος Χαϊκάλης εκνευρίστηκε γιατί του πήρε το καμαρίνι το μπαλέτο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να φωνάζει και να τσακώνεται.

Ο καβγάς του Παύλου Χαϊκάλη

«Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε όμως τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω.

Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε. Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε… Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι» είπε και στο ΣΙΓΜΑ της Κύπρου.

«Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα» αναρωτήθηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Ο Λιάγκας ξεφτίλισε τον Χαϊκάλη στον αέρα του Πρωινού

Την ώρα που ο Παύλος Χαϊκάλης τσακωνόταν με την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα, ο Γιώργος Λιάγκας απέναντι σχολίασε ξανά το γεγονός πως στην πρεμιέρα της παράσταση που συμμετέχει είχαν πάει μόνο 7 θεατές.

Η κόντρα του παρουσιαστή με τον ηθοποιός φαίνεται πως δεν λέει να ηρεμήσει, αφού ο πρώτος δηλώνει πως λέει συνεχώς ψέματα, ενώ ο δεύτερος πως του κάνουν δημόσιο διασυρμό.

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».

Πηγή:Υouweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours