Χαμός στην Καινούργιου από Μικρούτσικο για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα»

O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας σχολιασμός που οδήγησε σε ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκ. Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές».

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος Εμένα με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία και με στενοχωρεί να ακούγονται πράγματα του στυλ «δεν κάνει» από έναν άνθρωπο που είναι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση για την Μαλέσκου που βιοπορίζεται από την τηλεόραση. Έχει λόγο ο καθένας που βγαίνει να πει τα πάντα, όχι όμως ότι δεν κάνει ο οποιοσδήποτε. Αυτό για μένα είναι άκομψο και μικρόψυχο.

«Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική», παρατήρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κι ενώ η συζήτησε είχε ανάψει, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον… Πεντάμορφο Κόσμο; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν Πετρίδης, χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα. Είχε γυρίσει και είχε πει: «Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει». Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συζήτηση επέστρεψε στον Δημήτρη Παπανώτα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναπήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το Big Brother. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε «Τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί». Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει ο καθένας το οτιδήποτε. Τώρα που αρχίζουμε, δύο πρόσωπα είναι πάλι που με κατηγορούν, η μία είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σε συνέντευξη στο OPEN μίλησε εκ νέου για συνταξιοδότηση. Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται «Τα νούμερα».

About Post Author