Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα και η υπόσχεση του Βασίλη Καρρά

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Καρρά, την υπόσχεσή του, αλλά εξέφρασε και το παράπονό της στον τραγουδιστή.

Με αφορμή την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του Βασίλη Καρρά στο Fame story, που είπε: «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους.

Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», η Φαίη αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Φαίη Σκορδά: «Είχα μιλήσει μαζί του, μου είχε τηλεφωνήσει πριν λίγο καιρό γιατί θα μου έστελνε ένα τενεκέ λάδι…

“Βασίλη μου μου τηλεφώνησες μου είπες για το λάδι το λάδι δεν έχει έρθει ακόμα περιμένω ακόμα το ωραίο σου λάδι γιατί μου αρέσει πολύ το λάδι”…εμένα αν μου υποσχεθείς είμαι σαν τα μωρά περιμένω το λάδι τελείωσε, τίποτα άλλο δεν έχω να πω»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Fay’s Time

About Post Author