Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν

Χείμαρρος η ΦαίηΔεν μίλησε με ονόματα, αλλά “φωτογράφισε” αρκετά… Ειδικά την πρώτη περίπτωση

Συνοπτικά τι είπε η Φαίη Σκορδά σήμερα στην εκπομπή της; Ότι δεν μπορείς να παίζεις την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και δίπλα μετά επειδή σου τελείωσαν τα θέματα, το αν πήγε ο Τσαλίκης και η Πάολα να τραγουδήσουν το Σαββατοκύριακο. Ότι δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος (σωστή!) και ότι κάποια θέματα είναι μόνο για το πλαίσιο ενός δελτίου ή ενημερωτικών εκπομπών, ενώ πέταξε και το καρφί της στο τέλος (όχι ότι τα προηγούμενα δεν ήταν ταβανόπροκες) ότι υπάρχουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν…

Με τα δικά της λόγια: «Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά… Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς. Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις… Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Και των ενημερωτικών εκπομπών. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει. Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς για το αν πήγαν να δουλέψουν ή όχι λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί! Λες και η Πάολα πήγε να δουλέψει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία”.

Για να καταλήξει, “Γι’ αυτό κάποια πράγματα ναι είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν”.