Η συμφωνία της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ ανανεώθηκε και για την επόμενη σεζόν. Παρά λοιπόν πολλά που γράφονται και ακούγονται ο σταθμός του Φαλήρου θα έχει στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν το «Voice», «My Style Rocks», «Survivor» ενώ είναι σε συζητήσεις και για κάποια ακόμα τηλεοπτικά προϊόντα που έχει η τούρκικη εταιρεία στην κατοχή της.

Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν ξεκίνησαν τα pro-casting για το VOICE με στελέχη από την εταιρεία παραγωγής να ακούν ορισμένους από αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να συμμετέχουν στον καινούργιο κύκλο του talent show. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι πάρα πολλές αλλά αυξάνονται συνεχώς ικανοποιώντας την εταιρεία παραγωγής και τον τηλεοπτικό σταθμό που πιστεύουν ότι και ο καινούργιος κύκλος του θα σημειώσει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ είναι το VOICE να επιστρέψει στον αέρα αρχές της καινούργιας σεζόν και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο με τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά να είναι στις καρέκλες τους, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα είναι στην παρουσίαση. Βέβαια ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα αναλάβει το backstage αφού είναι σίγουρο ότι η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα… σκάσει στο talent show και την επόμενη σεζόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.