Το Πρωινό: Όλη η αλήθεια για τις φήμες αποχώρησης της Δούκισσας! – Ο ρόλος του Λιάγκα και το συμβόλαιο

Η χθεσινή (23/9) απουσία της Δούκισσας Νομικού από το πλατό της εκπομπής Το πρωινό και τα βουρκωμένα μάτια της προχθές (22/9) την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια, έχει κάνει τις φήμες να οργιάζουν περί αποχώρησης της όμορφης παρουσιάστριας από την εκπομπή. 

Παρ’ όλο που χθες δικαιολογήθηκε από το κανάλι η απουσία της Δούκισσας, το παρασκήνιο υποστηρίζει πως η παρουσιάστρια τα έχει… βροντήξει και είπε σε υψηλόβαθμα στελέχη πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στο Πρωινό.

Τι πραγματικά συμβαίνει και πώς θα βρει η Δευτέρα την εκπομπή;

Το συμβόλαιο της Δούκισσας

Η παρουσία της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή κράτησε μόλις 14 μέρες και χθες η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε, κάνοντας τι φήμες που τη θέλουν να μην περνάει καλά στο Πρωινό, να οργιάζουν.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, παρά το αισιόδοξο και ευχάριστο κλίμα των πρώτων ημερών στο πλατό, ακολούθησαν πολλές άβολες στιγμές της Δούκισσας on air. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Στο μεταξύ, όμως, υπήρξε και μία στιγμή που δεν θα μπορούσε να περάσει αναίμακτα από την καθημερινή τριβή των δύο παρουσιαστών, Λιάγκα και Νομικού. Όπως ακούγεται έντονα στο παρασκήνιο, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί από την αρχή, μία μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την εμφάνισή του στη στήλη της μαγειρικής, παρεμβαίνοντας στο μαγείρεμα και την κουβέντα που είχαν εκείνη την ημέρα η Δούκισσα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Αυτή η κίνησή τους φέρεται να ενόχλησε τη Δούκισσα καθώς είχε συμφωνηθεί από την αρχή να μην παρεμβαίνει εκείνη στην ενημερωτική ενότητα της εκπομπής στο ξεκίνημά της, το ίδιο όμως έπρεπε να κάνει και ο Λιάγκας στη ψυχαγωγική ενότητα του Πρωινού. Σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, το όλο περιστατικό λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις έτσι και αλλιώς -όπως λέγεται- τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Όπως ακούγεται, η Δούκισσα Νομικού, ακόμα και αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Πρωινό -κάτι που είναι προς το παρόν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων καθώς η ίδια η Δούκισσα δεν έχει αναφέρει κάτι επίσημα- έχει εν ενεργεία συμβόλαιο τριών ετών με τον ΑΝΤ1. Κάτι που σημαίνει ότι, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, η Δούκισσα θα πρέπει να βρεθεί σε διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Πηγή:gossip-tv.gr/

About Post Author