Το μυστικό ραντεβού της Έλενας Χριστοπούλου με το Open

Κάτω από άκρα μυστικότητα συνεχίζονται τα ραντεβού για την στελέχωση των εκπομπών με πρόσωπα που, όπως πιστεύουν οι ιθύνοντες των καναλιών, θα έχουν ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον για να βρίσκονται σε κάποιο τηλεοπτικό project. Για την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο, Glam Wars δέχτηκε πρόταση η πρώην coach του Greece’s Next Top Model, Ελενα Χριστοπούλου. Η αυστηρή κυρία της μόδας, με την έντονη προσωπικότητα της και τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, θα ήταν η ιδανική για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή της εκπομπής.

Το ραντεβού έγινε στα γραφεία του Open το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο οι δυο πλευρές φαίνεται πως δεν έχουν βρει ακόμη την χρυσή γραμμή για να ευοδωθεί η συνεργασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εταιρεία παραγωγής στις αρχικές της σκέψεις είχε την Έλενα Χριστοπούλου στη θέση της παρουσιάστριας. Ωστόσο, τότε, οι απαιτήσεις της απείχαν πολύ από το badget της εκπομπής. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα έγιναν και δοκιμαστικά για τους κριτές της επιτροπής του Glam Wars.

Η Έλενα Χριστοπούλου παίζει γερά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο αφού το πρόσωπο της συζητιέται έντονα και για άλλες τηλεοπτικές παραγωγές. Ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα αποφασίσει η ίδια και που θα σταθεί η τηλεοπτική μπίλια.

Πηγή:okmag.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours