Τέλος το “The Voice”: Κόβεται οριστικά από το ΣΚΑΪ μετά από 7 χρόνια, η εκπομπή που παίρνει τη θέση του

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού, ο λόγος για το The Voice.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ φέτος, φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι γενικότερα πολύ χαμηλά και έτσι τα στελέχη του συζητούν για τις αλλαγές που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.

Ο μουσικός διαγωνισμός, λοιπόν, είναι ένα από τα σόου που πιθανώς θα διακοπούν και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν προβολής του.

Σύμφωνα, με πληροφορίες από την Real, ο σταθμός του Φαλήρου βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη εκπομπή με έναν άλλο διαγωνισμό από το παρελθόν, ο οποίος σχετίζεται επίσης με την μουσική.

Με ποιο μουσικό σόου θα αντικατασταθεί το The Voice του χρόνου

Πρώτο πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Fame Story που παλαιότερα έκανε «χαμό», ενώ όσον αφορά την παρουσίαση του, ο Νίκος Κοκλώνης έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκο Μουτσινά και συζητούν για όλα όσα θα συμβούν στο μέλλον σχετικά με ποιος θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

The Voice: Ποιο πρόγραμμα θα το αντικαταστήσει;

Τι εναλλακτικές όμως εξετάζονται στην περίπτωση που προχωρήσει το σενάριο διακοπής του μουσικού σόου;

Μία λύση που μοιάζει πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Fame Story το οποίο θα καλύψει τόσο τις ανάγκες στην prime time όσο και θα τροφοδοτήσει το καθημερινό πρόγραμμα με επεισόδια.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενδέχεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην αντικατάσταση του Voice καθώς από τον ΣΚΑΪ θέλουν να συνεχίσει στο κανάλι στην παρουσίαση είτε του Fame Story είτε δικής του φαντασμαγορικής βραδινής εκπομπής. Με τη λήξη του συμβολαίου του παρουσιαστή να πλησιάζει και τον ίδιο να έχει ανακοινώσει ότι το «Καλό Μεσημεράκι» δε θα συνεχίσει, οι εξελίξεις αναμένονται.

Εκτός από τα παραπάνω βέβαια ο Ατζούν Ιλιτζαλί δε θα μπορούσε να λείπει από το νέο πρόγραμμα με το ριάλιτι «I’m a celebrity, get me out of here» να προορίζεται για το 2023 καθώς έχουν αγοραστεί τα δικαιώματά του.

About Post Author