Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Πολλά έχουν γραφτεί… και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί. Η αλήθεια είναι πως αν και οι δύο πλευρές προσπαθούν να οδηγηθούν σε… βελούδινο διαζύγιο το τέλος είναι οριστικό, αφού μάλιστα έχει βρεθεί και το πρόσωπο που θα βρεθεί στη θέση του.

Το σίγουρο είναι πως σε δύο βδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής του για το καλοκαίρι αλλά δεν πρόκειται να τους δώσει ραντεβού για την επόμενη σεζόν, αφού το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Τόσο οι δικαιολογημένα χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης όσο και αρκετά… άκομψα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή ανάγκασαν τα στελέχη του ΣΚΑΪ να αποφασίσουν το «κόψιμό» της.

Ωστόσο, η δέσμευση του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου είναι για έναν ακόμα χρόνο οπότε αναζητείται συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών. Μία από τις πιθανότητες είναι ο παρουσιαστής να παραμείνει στο κανάλι και να πληρώνεται χωρίς να παρουσιάζει εκπομπή, όπως είχε γίνει και με τον ΑΝΤ1, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως η λύση θα βρεθεί… κάπου στη μέση, με μία αποζημίωση, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τους δρόμους τους.

Τώρα, όσον αφορά το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ οι πληροφορίες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να αφήνει την Κρήτη και να ανηφορίζει στο Φάληρο.

Η συμφωνία του ΣΚΑΪ με την κρητικιά παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά και αν ξεπεραστούν κάποιες… διαφορές τότε η Ιωάννα Μαλέσκου θα αναλάβει την επόμενη σεζόν την ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού που θα μεταδίδεται από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Βέβαια το ερώτημα είναι αν ο σταθμός του Φαλήρου μπορεί να υποστηρίξει μία ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή όταν ο μηχανισμός του σε αυτόν τον τομέα είναι… ελλιπής και έχει αποδειχτεί πως τα πρόσωπα δεν φέρνουν τους τηλεθεατές αν δεν υπάρχει και ενδιαφέρουσα θεματολογία…! Άλλωστε το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα έπρεπε να τους είχε… παραδειγματίσει…!

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours