ΣΚΑΪ: «Βόμβα» με πασίγνωστη σειρά στο κανάλι

Ένα ακόμα ισχυρό «όπλο» αποκτά ο ΣΚΑΪ στη «μάχη» για την τηλεθέαση τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του μια πασίγνωστη σειρά που έσπαγε τα κοντέρ της τηλεθέασης όταν παιζόταν σε άλλο κανάλι.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να επενδύσουν για τη νέα τηλεοπτική περίοδο σε ελληνικές σειρές.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει άγχος στο κανάλι για το αν θα βγει αυτό το «στοίχημα». Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν από νωρίς τα τρέιλερ του «Λόγω Τιμής» και των «Οκτώ Λέξεων», ενώ ακολουθούν σύντομα αυτά του «Ξενοδοχείου», της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, καθώς και της ανανεωμένης «Πολυκατοικίας», του παλιού σίριαλ του Mega.

Το «Λόγω Τιμής» και η «Πολυκατοικία» φαίνεται ότι δεν θα είναι οι μόνες σειρές του Mega που θα επιστρέψουν στις οθόνες μας, μέσω ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, επίκειται μια ακόμα μεγάλη επιστροφή το δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Πρόκειται για το «Κάτω Παρτάλι», που προβλήθηκε από το Mega από τον Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Γιάννης ΤσιμιτσέληςΝάντια ΚοντογεώργηΜίνως ΘεοχάρηςΛεωνίδας ΚαλφαγιάννηςΒίκυ ΣταυροπούλουΤάσος ΧαλκιάςΒασιλική Τρουφάκουκλπ, έπειτα από δύο επιτυχημένους κύκλους, είχε ανακοινωθεί ότι θα ανανεωθεί και για τρίτη χρονιά με 10 ακόμα επεισόδια. Όμως αναβλήθηκε επ’αόριστον, λόγω της μη καταβολής οφειλών από τον τηλεοπτικό σταθμό στους ηθοποιούς.

https://youtu.be/P8d8JKjwB14

Όπως γράφει το nassosblog, ο σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου, δεν αποκλείει να κάνει τη συνέχεια και το τέλος στο «Κάτω Παρτάλι» στον ΣΚΑΪ.

Όμως επειδή οι περισσότεροι πρωταγωνιστές είναι αυτή τη στιγμή δεσμευμένοι είναι πολύ πιθανόν η σειρά να πάει για το φθινόπωρο του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Κάτω Παρτάλι» ήταν η τελευταία πολύ μεγάλη επιτυχία του Mega που βγήκε στον «αέρα» μετά από έγκριση του τωρινού διευθυντή προγράμματος του ΣΚΑΪ Λοϊζου Ξενόπουλου.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours