Σασμός: Το «ευχαριστώ» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον «Μαθιό», λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν

Αυλαία ρίχνει ο «Σασμός» απόψε με ένα ανατρεπτικό φινάλε και την αγωνία για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο να κορυφώνεται. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μια εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς, εξέφρασε τη συγκίνησή της για το τελευταίο επεισόδιο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη σεζόν που πέρασε, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και σε εκείνους που συνεργάστηκαν.

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα», έγραψε σε story η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Στην επόμενη ανάρτησή της, η ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα στον τηλεοπτικό της σύζυγo, Μαθιό, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος. «Μόνο χαρά για ό,τι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφαλία μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα)», του έγραψε.

Τέλος, έστειλε ένα ακόμα μήνυμα αυτή τη φορά για τον Γιώργο Αμούτζα, τον τηλεοπτικό της γιο. «Δε μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…» έγραψε η ηθοποιός.

marilita1
marilitasasmos8398
μαριλιτασασμοςγιος

Πηγή:topontiki.gr