Θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες για έκτη συνεχή σεζόν, αφού μετά από πολύχρονη πορεία στο «στήσιμο» εκπομπών αποφάσισε να… χτίσει τη δική της εκπομπή. Κι η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι λοιπόν σε λίγες ημέρες η Ζήνα Κουτσελίνη θα βρεθεί ξανά στον αέρα του STAR και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού και φέτος μαζί με τους συνεργάτες της «θα αναδείξουν θέματα της κοινωνίας, που αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά αλλά και συνολικά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον Άνθρωπο. Η επικαιρότητα και αυτή τη χρονιά θα είναι σε πρώτο πλάνο με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές ειδήσεις και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα έρχεται κοντά σας, θα βρίσκεται δίπλα σας για να ακούσει την προσωπική σας ιστορία. Θα είναι εκεί για να μοιραστεί τις δυσκολίες, τους φόβους σας αλλά και την αισιοδοξία, την υπερηφάνεια, την ελπίδα,  που τόσο πολύ αναζητούμε στη ζωή μας. Θα είναι εκεί για να προβάλλει μεγάλες και μικρές πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που γίνονται αθόρυβα, χωρίς περίσσευμα, χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς θεατές, δίνοντας προτεραιότητα στην ουσία της ζωής κάθε μέρα.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα σας μεταφέρει για μία ακόμα χρονιά ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων, που έγιναν ήρωες της ζωής σε μια στιγμή και κατάφεραν να γίνουν παράδειγμα για όλους,  κατάφεραν να βρουν ξανά το χαμόγελο, να βγουν στο φως μέσα από το σκοτάδι τους. Έντονα συναισθήματα με αλήθειες πρωταγωνιστών, που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη ζωή».

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00 δίνοντας καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του STAR με τις «Αλήθειες» της ραντεβού με τους τηλεθεατές.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours