Οριστικό τέλος για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Οι αποφάσεις για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Αλλαγή σχεδίων και πλέον είναι οριστικό ότι η εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού. Μετά τα όσα έχουν συμβεί η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην εντάξει στο πρόγραμμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV την εκπομπή με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του newsit.gr μετά την ανακοίνωση ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα έβγαζε στον αέρα την εκπομπή  «Ό,τι πεις» με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Λαμπίρη ξέσπασε πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να υποστηρίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από το συγκεκριμένο κανάλι.

Όπως υποστήριξαν, το  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV συνεχίζει να εκπέμπει πανελλαδικά και μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου επειδή άλλαξε το χαρακτηρισμό του σε «ψυχαγωγικό». Αν και προς το παρόν δεν έχει οριστεί το ακριβές περιεχόμενο ενός τέτοιου θεματικού σταθμού, οι αδειούχοι εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί που κινήθηκαν εναντίον του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τόνισαν ότι σε ένα ψυχαγωγικό κανάλι δεν μπορεί να υπάρχουν ειδησεογραφικές εκπομπές, έστω και αν η θεματολογία τους αντλείται από το χώρο του life style, της τηλεόρασης και όχι από την πολιτική σκηνή.

Ενώ λοιπόν το πλαίσιο είναι ακόμα ασαφές -καθώς η αρμόδια αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε για αυτό το θέμα όπως αναμέναμε να είχε πράξει!- η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 αποφάσισε να… αποδυναμιτίσει το κλίμα και να ματαιώσει τα σχέδια της για την εκπομπή στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό το τέλος της παραγωγής της συγκεκριμένης εκπομπής με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Τώρα, όσον αφορά τη… μεταγραφή της εκπομπής στον ΑΝΤ1, όπως έχει γραφτεί, δεν υπάρχει, ή για να το θέσω πιο σωστά, δεν υπήρξε ποτέ κάποια τέτοια σκέψη από τα στελέχη του Ομίλου ΑΝΤ1. Άλλωστε είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν το τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο πως αυτή την περίοδο έχουν «κλείσει» οι παραγωγές για το υπόλοιπο της σεζόν και δεν είναι εύκολο ένας σταθμός, εν προκειμένω ο ΑΝΤ1 που έχει κάνει από καιρό τα… κουμάντα του, να αναλάβει το κόστος μίας καινούργιας παραγωγής και να… ξεφύγει από τον προϋπολογισμό που είχε κάνει.

Άλλωστε, στα «κουμάντα» του συμπεριλαμβάνεται και η «Φάρμα» που όπως πρώτα αναφέραμε στο newsit.gr αποφασίστηκε να πάει στον ΑΝΤ1 και έτσι… τερματίστηκε ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός. Οπότε όλα αυτά τα σενάρια περί «μεταγραφής της εκπομπής στον ΑΝΤ1» ήταν εντελώς ανακριβή καθώς ότι ανήκουν στον ίδιο όμιλο, του: ΑΝΤ1, δεν σημαίνει ότι οι δύο σταθμοί, ANT1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, μπορούν να κάνουν… αλλαξο-εκπομπές!

Ωστόσο, στο σημείο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αξίζει να αναφέρω ότι οι σχέσεις του Ομίλου ΑΝΤ1 με τη Χριστίνα Λαμπίρη παραμένουν άριστες, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας όταν πλέον θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα… γενικότερα… αλλά και ειδικότερα…!

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours