Ξεσπάθωσε η Λίτσα Πατέρα: «Εγώ είμαι ΑΝΤ1, δεν είμαι ούτε Πρωινό, ούτε Πρωινό μου» (vid)

Η Λίτσα Πατέρα κάθισε στον καναπέ του Dot  το απόγευμα της Κυριακής και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν τόσα πολλά να ρωτήσουν την γνωστή αστρολόγο σχετικά με τις προβλέψεις για το επόμενο διάστημα

Την ρώτησαν, όμως και για τη συνεργασία της με το Πρωινό και κυρίως, για την αλλαγή στην ώρα που εμφανίζεται την τρέχουσα σεζόν. Η Λίτσα Πατέρα δεν έκρυψε την ενόχλησή της, συστρατεύτηκε με το κανάλι και διαχώρισε τη θέση της από την εκπομπή.

«Τώρα έχω πάει πρωί πρωί και έχω χάσει τον κόσμο. Δεν πήγα εγώ, με βάλανε εκεί. Έχασα τον κόσμο μου που το είχα χτίσει. Είναι άλλος κόσμος. Εγώ είμαι ΑΝΤ1, δεν είμαι ούτε Πρωινό, ούτε Πρωινό mou, ούτε τίποτα. Εάν, λοιπόν, ο ΑΝΤ1, η αρχισυντάκτρια, νομίζει ότι εκεί θα αποδώσεις καλύτερα θα το κάνω μόνο για τον ΑΝΤ1. Τώρα, αν με πειράζει… Με πειράζει το πολύ πρωινό, δεν μου αρέσει, γιατί είναι άλλος ο κόσμος και με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε «σε έχασα». Αλλά αυτό το κάνω γιατί ο ΑΝΤ1 μας έχει δώσει πολλά», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

https://youtu.be/kR7mmqG26II

About Post Author

+ There are no comments

Add yours