Μαρία Κορινθίου: «Εγώ έχω άλλη…» – Το σχόλιο της για την κόντρα Αρναούτογλου με Λιάγκα

Το πρωί του Σαββάτου (18/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, που πρόσφατα αντινμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, αναφέρθηκε στην κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αίσθηση, με τα καρφιά που πετάει ο ένας στον άλλον.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στο παρουισαστή της βραδινής για τον τρόπο συμπεριφοράς του την τηλεόραση.

Τα σχόλια της Μαρίας Κορινθίου για την κόντρα του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου

«Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου. Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, κάθε χρόνο ανανεώνονται κάποια πράγματα και παίρνονται διαφορετικές αποφάσεις. Διάφορα συζητάω, αλλά ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω», ανάφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Και ο Γρηγόρης και ο Γιώργος είναι στο ίδιο κανάλι, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Αλλά και πάλι είναι κάτι μεταξύ τους, αυτό εμένα δεν με αφορά. Εγώ έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και άλλη σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για το εάν θα ήθελε να δει τον Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη: Το έχω ξαναπαντήσει, νομίζω αρέσει στον κόσμο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρωινό και το έχει χιλιοκάνει. Άλλο ο Γρηγόρης, άλλο ο Γιώργος. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος, πάνω απ’ όλα και το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η ενημέρωση. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάτι άλλο», απάντησε η Μαρία Κορινθίου

Τα νέα “καρφιά” του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου

Το νέο podcast του Λάκη Λαζόπουλου έπαιξε σήμερα 23/2 στην εκπομπή Το Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα, αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, να απαντά τόσο στον πρώτο όσο και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν με τον δεύτερο να θέλει να πάρει την θέση του πρώτου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Η λογική σκέψη χτίζεται από τους δημοσιογράφους, όλες οι άλλες σκέψεις είναι ανάγωγες. Ό,τι δεν ακούγεται από τα δημοσιογραφικά χείλη είναι πέραν της λογικής, γιατί τη λογική την συντάσσει η τηλεόραση. Τα πρωινάδικα μίλησαν για τους ηθοποιούς, μόλις πήγαν οι ηθοποιοί και συνάντησαν τον Μητσοτάκη. Γιατί τα πρωινάδικα είναι το βαρύ πυροβολικό της προπαγάνδας τους επιτελικού κράτους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε λοιπόν αρχικά: «Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν το γνωρίζει το περιεχόμενο των εκπομπών, δεν βλέπει, του λένε κάποιοι, δεν έχει καταλάβει. Είναι σαν τον Γρηγόρη που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι. Είναι αστείο να το λέμε, δεν φταίνε τα πρωινάδικα, γιατί πλέον με την… του καθενός. Η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση είναι μια ζώνη χαμηλότατης τηλεθέασης. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι από τις ειδήσεις και μετά, εκεί που κάποτε έλαμπε και διακρινόταν δικαίως απόλυτα ο κ. Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί υπάρχει τεράστια διείσδυση».