Κώστας Κωστόπουλος: Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Θα κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Αθανασοπούλου

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος μετά την καταγγελία Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό, ανακοίνωσε μέσα από τα social media την παραίτησή από τo σήριαλ.

O Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από σκηνοθέτης της σειράς, Σασμός μετά την καταγγελία της ηθοποιού, Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό και σήμερα προέβη σε μία αποκάλυψη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα!

Ο σκηνοθέτης με μία μακροσκελή του ανάρτηση αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με τη μήνυση που κατέθεσε γνωστή ηθοποιός, υποστηρίζοντας πως έχει βιαστεί από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Κώστα Κωστόπουλο και αυτός του αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού που τον κατήγγειλε.

«Μίλησα πριν λίγη ώρα μαζί του. Ήταν αρκετά ψύχραιμος. Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου.

Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

About Post Author