Η Όλγα Βενετή στην εκπομπή «Μουσικές Αλχημείες» στο Star Κεντρική Ελλάδας την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Η Όλγα Βενέτη καλεσμένη της Ελένης Τσαγιάννη στην εκπομπή «Μουσικές Αλχημείες», την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Η ερμηνεύτρια της ψυχής και με την αισθαντική φωνή θα ερμηνεύσει διαχρονικά τραγούδια μεγάλων συνθετών που μας σημάδεψαν με τις μελωδίες τους .Τραγούδια που άφησαν το δικό τους στίγμα και σφράγισαν την εποχή τους ,παρουσιάζονται ανανεωμένα με τη μελωδική και εκφραστική φωνή της Όλγας Βενέτη! Από τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μιμή Πλέσσα έως τον Στέφανο Κορκολή ,την Δήμητρα Γαλάνη και τον Χρήστο Νικολόπουλο και από τη  Rick Allison και την Dolly Parton έως τους Freddie Perren  and  Dino Fekaris.

Η ερμηνεύτρια ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια της  εκπομπής  Ελένη Τσαγιάννη.

Την Όλγα Βενέτη συνοδεύουν οι μουσικοί:

Πιάνο: Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου , τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός, κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης, μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος, ντραμς: Παναγιώτης Κολιαβασίλης

Την εκπομπή «Μουσικές Αλχημείες» μπορείτε να παρακολουθήσετε  την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 22:30 live μέσω της ιστοσελίδας  www.tvstar.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.