Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, είχε προηγηθεί η επίσκεψη της παρουσιάστριας στις “Σφήκες” και μια εκ των ερωτήσεων που της έθεσαν οι τρεις συνεργάτιδες του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε η αιτία να αποχωρήσει από το πλατό.

Η ίδια συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέλοντας και οι δυο να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, ενώ έδωσε και τη δική της συμβουλή στις “Σφήκες”, μιλώντας μάλιστα με σκληρά λόγια.

“Δεν ήμουν ποτέ της κ@@τούμπας και ούτε είπα άλλα και άλλα θα πω, επειδή σέβομαι αυτά τα τρία κορίτσια που ξεκινούν μια καριέρα μπροστά στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή, σαν τη Ζήνα του control, που αν ήμουν στο control, άσ’το τι θα είχε συμβεί, θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου, ακόμη κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν εγώ ήμουν πόρνη θα ήθελα έναν άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, θα πω κάτι που με ενόχλησε πολύ, ότι κάποια στιγμή μου είπε η Χρύσα Κατσαρίνη αν ξέρω το TikTok και μου ζήτησε να σηκωθώ και να κάνω ένα χορευτικό. Δεν είμαι μαιμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε TikTok δεν είναι αστείο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι είχαν πει για το περιστατικό οι ”Σφήκες”

Οι Σφήκες σε συνέντευξη τους στο περιοδικό ¨Υou Weekly” και στον Γιώργο Κακογιάννη μίλησαν για το τι συνέβη και πως νιώθουν μετά από αυτό. Η Κική Λιτσάκη είχε πει πως η καλεσμένη που θα θυμάται θα είναι η Ζήνα Κουτσελίνη. ”Ταυτίστηκα μαζί της και με τον τσαμπουκά της. Δεν θεωρώ ότι είναι οκ αυτό που έγινε, αλλά με τους υπόλοιπους δεν υπήρχε σασπένς, αυτή θα μου μείνει αξέχαστη. Φοβερή ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως και ο FY με τον Στηβ Μιλάτο”.

Ενώ η Χρύσα Κατσαρίνη αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκαν μετά το περιστατικό. ”Εμείς μιλούσαμε κυρίως αν και θεωρώ λήξαν το θέμα Σε κάθε περίπτωση σέβομαι τα συναισθήματα της κ. Κουτσελίνη και ξέρω ότι έγιναν λάθος χειρισμοί από την πλευρά μας. Πρέπει να βρούμε τα όρια ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και για τον Γρηγόρη, είδα πόσο στενοχωρήθηκε και δεν ήξερα τι να του πω. Δεν έχουμε στόχο να πληγώσουμε τα συναισθήματα κανενός ούτε την αξιοπρέπειά του”.

Σφήκες

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours