Η ΕΡΤ είναι έτοιμη από τη νέα σεζόν να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Μία από τις νέες παραγωγές που έρχονται είναι η σειρά “Σε Ξένα Χέρια” με ένα all-star καστ, που θα μας “κλέψει την καρδιά”.

Η νέα ξεκαρδιστική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο “Σε Ξένα Χέρια” έρχεται τη νέα σεζόν, με το πρώτο τρέιλερ να είναι στον αέρα. Ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, δύο σπουδαίοι επιχειρηματίες, στέκονται απέναντι, με τον ανταγωνισμό τους να φτάνει στα ύψη!

Σπουδαίο καστ και μία υπέροχη ιστορία γεμάτη γέλιο, είναι εδώ για να μας συναρπάσει. Η υπόθεση βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα του Γιώργου Κρητικού, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος.

Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε τους: Γιάννη Μπέζο, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κυριάκο Σαλή, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Τάσο Γιαννόπουλο, Ελεάννα Στραβοδήμου, Νίκο Σταυρακούδη κ.α.

Γέλιο και συγκίνηση μαζί

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς “Σε Ξένα Χέρια” έχει γέλιο και συγκίνηση μαζί. Η Τόνια χάνει το μωρό της και πανικοβάλλεται. Δε γνωρίζει πως πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος θέλει να το “ξεφορτωθεί”. Έτσι, στήνεται μία απαγωγή, με αποτέλεσμα το μωρό να καταλήγει στη βίλα του επιχειρηματία Χαράλαμπου Φρεγκούδη (Γιάννης Μπέζος).

Η Τόνια, μαζί με την μητέρα της Σούλα Μαυρομάτη (Ρένια Λουιζίδου) κάνει τα πάντα για να βρει το παιδί της. Το γεγονός αυτό φτάνει στα αυτιά του Τζόρνταν Πιπερόπουλου (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο οποίος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Καθώς είναι αντίπαλος του Χαράλαμπου, αναλαμβάνει δράση προς όφελός του.

Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί, όταν η Τόνια πάει στη βίλα και βρει ξανά το παιδί της. Μία σειρά από ξεκαρδιστικά, αλλά και συγκινητικά γεγονότα έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ. Ο ανταγωνισμός φτάνει στα ύψη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours