Η Μαρία Σολωμού απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω»

“Δεν ξέρω τι κατάλαβαν. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος”, σχολιάζει η ηθοποιός.

Στην κριτική που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς το πρόσωπό της απάντησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή σχετικά με τη συμμετοχή της στο φετινό Fame Story ως καθηγήτρια υποκριτικής, ρωτήθηκε από την Ελένη Χατζίδου το πρωινό της Παρασκευής 6/10 και διευκρίνισε για τις δηλώσεις της που, όπως ισχυρίζεται, παρεξηγήθηκαν.

«Κάνω μάθημα 2μιση ώρες. Από αυτά κάνουν ένα μοντάζ οι άνθρωποι και βγάζουν ένα κομμάτι – δεν ξέρω καν αν είναι 10 λεπτά, λιγότερο ή περισσότερο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν γίνεται το μοντάζ, παίρνεις τα highlights και σε αυτά έτυχε εγώ να είμαι αρκετά έντονη», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Κάποιος μπορεί λοιπόν να φανταστεί ότι εγώ πηγαίνω εκεί και τουλάχιστον δέρνω τα παιδιά και ωρύομαι 2μιση ώρες. Γι’ αυτό είπα ότι, όχι, είναι 10 λεπτά, φανταστείτε ότι έχουν επιλεγεί κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να έχουν πιο πολλή πλάκα, μπορεί να είναι πιο έντονα. Οπότε, φαντάσου την απόκλιση», τονίζει η ηθοποιός στον αέρα του Star.

«Δεν ξέρω τι κατάλαβαν. Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος», υπογραμμίζει κλείνοντας την τοποθέτησή της η Μαρία Σολωμού.

About Post Author