Ευγενία Σαμαρά: Με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ 

Ευγενία Σαμαρά: Σε ρόλο παρουσιάστριας θα δούμε την ηθοποιό τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς η ΕΡΤ επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της τις φήμες

Σε ρόλο παρουσιάστριας θα δούμε την Ευγενία Σαμαρά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς η ΕΡΤ επιβεβαίωσε την έλευση του τηλεπαιχνιδιού “Switch”, το οποίο θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ “SWITCH”

“SWITCH” με την Ευγενία Σαμαρά Το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι έρχεται στην ΕΡΤ

Είναι δυνατόν να υπάρξει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων χωρίς βαθμολογία; Ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι παίκτες συναγωνίζονται μία ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο; Κι όμως, ναι!

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι “SWITCH”, με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα. Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους.

Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα. Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το “SWITCH”, με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:15.

About Post Author