Επίθεση ΣΟΚ στον Σπύρο Παπαδόπουλου – Του έριξε μπουνιά αστυνομικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σοκάρει η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή για όσα έγιναν μέσα στο αστυνομικό τμήμα!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουνίου. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του.

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου ήταν πολλά τα προβλήματα. Στην οικογένεια υπήρχε πολύ στοργή αλλά δεν μπορώ να πω ότι μετά τον θάνατο του ότι οι γονείς μας έγιναν πιο αυστηροί. Για κάποιους μήνες τα πράγματα ήταν περίεργα αλλά μπορώ να πω ότι το κουβάλησαν καλά. Είχα τσαντιστεί τότε γιατί εγώ δεν πίστευα, είχα μια γιαγιά όμως που πίστευε πολύ και μου έλεγε “Μην κάνεις έτσι ρε παιδί μου, τώρα είναι ένα αγγελούδι δίπλα στον Θεό”. Τότε λοιπόν έλεγα, γιατί να μην πιστεύω ρε γαμώτο σαν την γιαγιά μου που τώρα είναι ευτυχισμένη. Ο θάνατος του αδελφού μου δεν με φόβισε, αντιθέτως ήμουν κασκαντέρ, σε ότι με τράβαγε πήγαινα», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» αναφέρθηκε στο αν είχε ο ίδιος παραβατική συμπεριφορά σε μικρή ηλικία και διηγήθηκε μία ιστορία: «Στα 18 μου με πήγαν σε τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν είχαμε επάνω μας ταυτότητες και μας πήγαν στο τμήμα». Εκεί επειδή αντιμίλησα σε έναν αστυνομικό με χτύπησε και ήμουν ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

About Post Author