Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα δώσει τα χέρια με το Mega και υπήρχε δημοσιογράφος που το έκανε τίτλο ότι η Μελέτη είναι εκτός»

“Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι άνθρωποι που βάζουν την τελική υπογραφή σε κάτι το οποίο ξέρουν ότι μπορεί να προκαλέσει από ανησυχία μέχρι εξελίξεις, τότε τι να κάνουμε;” σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή του συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ρεπορτάζ που τον θέλει να παραμένει στον ΑΝΤ1, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το δικό της συμβόλαιο αναφέροντας πως πέρυσι είχε συμφωνήσει με το Mega και υπήρχε δημοσιογράφος που έγραφε ότι θα βρίσκεται εκτός του σταθμού.

«Δεν κάνουν λάθη οι άνθρωποι της τηλεόρασης; Δεν έχουν άστοχο ρεπορτάζ; Δεν έχουν πολλές φορές ρεπορτάζ που εξυπηρετεί κι άλλους; Εδώ εγώ είχα δώσει τα χέρια μου με τον σταθμό πέρυσι μήνες πριν την ανανέωση του συμβολαίου και υπήρχε δημοσιογράφος, ο οποίος το έκανε τίτλο ότι η Μελέτη εκτός Mega. Τι λέμε τώρα; Και τόσα χρόνια εδώ που είμαστε ακόμα ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα; Δεν ξέρουμε ότι σήμερα θα γραφτεί αυτό και αύριο κάτι άλλο; Μετά κάτι άλλο παρά άλλο και στο τέλος μπορεί να μην ισχύσει τίποτα ή μπορεί κι όλα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή που τελικά θα δώσει απαντήσεις» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι άνθρωποι που βάζουν την τελική υπογραφή σε κάτι το οποίο ξέρουν ότι μπορεί να προκαλέσει από ανησυχία μέχρι εξελίξεις, τότε τι να κάνουμε; Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι λέει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

About Post Author