Διαφωνεί η Τσαπανίδου με νέα αυστηρά μέτρα περιορισμού: «Δηλαδή, μιλάει το τελευταίο θρανίο και όλη η τάξη παίρνει αποβολή;» (vid)

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open εμφανίστηκε μέσω skype η Πόπη Τσαπανίδου το μεσημέρι της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια “μένει σπίτι” και εξήγησε πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της με την έξαρση του κορονοϊού και τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα στη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι μοναχικός άνθρωπος, ποτέ δεν ήμουν του έξω. Ήμουν πολύ του σπιτιού και του μόνη στο σπίτι. Μου αρέσει πολύ η μοναχικότητα, όχι η μοναξιά, οπότε δεν μου κάνει κάτι σε τρομακτικό η σημερινή κατάσταση. Βεβαίως, μην ξεχνάμε και πρέπει λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν σε ότι μέτρο παίρνουμε από δω και στο εξής, ανθρώπους που περνούν πραγματικά δύσκολα μέσα στο σπίτι γιατί δεν αντέχουν να καθίσουν μέσα σε αυτό”.
“Ακόμη και τους Θεσσαλονικείς, που πέσαμε όλοι να τους φάμε, εγώ τους καταλαβαίνω! Διότι η Θεσσαλονίκη είναι μία ευθεία και βγαίνεις στη θάλασσα που θα πας να περπατήσεις;” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο η γνωστή δημοσιογράφος. “Αν λοιπόν καταλάβω λίγο την ανάγκη του άλλου μπορώ να τον δικαιολογήσω σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, σαφώς, υπάρχουν και κάποιοι που πετούν χαρταετό και δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και από την άλλη, στο όνομα αυτών των λίγων μη σοβαρών που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση, την πληρώνουμε όλοι! Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά! Δηλαδή, μιλάει το τελευταίο θρανίο και όλη η τάξη παίρνει αποβολή;”.
Πόσο κατορθώνει, αλήθεια, η Πόπη Τσαπανίδου να διατηρεί στις νέες συνθήκες την καθημερινή της ρουτίνα; “Πάντα είχα ρουτίνα και μου αρέσει η ζωή να έχει πρόγραμμα γιατί δίνει νόημα στη μέρα μου. Οπότε και τώρα, ξυπνάω, θα κάνω τον διαλογισμό μου, στη συνέχεια θα κάνω τη γυμναστική μου, μετά θα διαβάσω τα βιβλιαράκια μου τα οποία δόξα τω Θεώ είναι πολύ ωραία, μετά θα μαγειρέψω το δικό μου φαγητό και θα προσέξω να μην φάω πολύ. Μου αρέσουν πολύ αυτά” απάντησε.
Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου παραδέχθηκε πως, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες σε αυτή τη μάχη κατά του κορονοϊού εξαιτίας άσθματος.

Πηγή: zappit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours