Αφροδίτη Γραμμέλη: «Πλήρωσε μπροστά στην παρέα τα έξοδα και μετά στο αυτοκίνητο μου ζήτησε το μερίδιό του»

“Εκεί τα πετάς στα μούτρα και λες πάρε και τα δικά σου ρε φίλε” συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Με τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της πως ήταν σε σχέση με έναν πολύ ευκατάστατο κύριο αλλά τελικά πλήρωνε τα πάντα η ίδια ασχολήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Mega Καλημέρα. Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί και στην ίδια.

«Ευτυχήσαμε σαν γενιά να ζήσουμε -γιατί εγώ τους αγαπώ τους άνδρες, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μου- και με ενδιαφέρει να είναι σωστός. Ευτυχώς που ξεπεράσαμε αυτό ότι ο άνδρας θα κερνά και θα τα πληρώνει όλα. Είπαμε και λίγο ότι βγήκαμε και εμείς στη δουλειά και τα λοιπά και όταν αγαπάς τον άλλον αντιλαμβάνεσαι όταν πονά η τσεπούλα του ή όταν μπορεί ή όταν σε αγαπά και έχει καλή διάθεση ή όταν μπορεί να μην κάνει πράγματα γιατί δεν βγαίνει» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Για να καταλάβετε πόσο κακός μπορεί να είναι ο άνθρωπος, εμένα μου έχει τύχει άντρας να πληρώσει μπροστά στην παρέα τα έξοδα και να μου πάρει το μερίδιο στο αμάξι στο πάρκινγκ ρε φίλε. Και γύρισα με τα πόδια από την Βουλιαγμένη από τα νεύρα μου. Όχι απλά χώρισα και γεια. Δεν θέλω να πω τι έκανα, αλλά πραγματικά υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι. Εκεί τα πετάς στα μούτρα και λες πάρε και τα δικά σου ρε φίλε» συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

About Post Author