«Άγριες Μέλισσες» -Spoiler: Έρχεται χωρισμός-βόμβα

Στα τελευταία επεισόδια είχαμε δει ότι ο Μιλτιάδης ζήτησε από τη Βιολέτα να χωρίσουν, απογοητεύοντας όλους τους θαυμαστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Δυστυχώς, ο Μιλτιάδης που η κατάστασή του δεν θα βελτιωθεί ακόμα, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει η Βιολέτα. Kαι ότι χωρίς εκείνον η ζωή της είναι μισή.

Δεν είναι όμως το μόνο ζευγάρι που θα βρεθεί στα πρόθυρα του χωρισμού στο Διαφάνι. Και ο Δούκας με τη Μυρσίνη θα δουν τον γάμο τους να κλονίζεται συθέμελα όταν ο πρώτος θα αποκαλύψει στη δεύτερη ότι αυτός έδωσε εντολή στον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη. Τότε είναι που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι που θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερη κρίση, από ότι όταν ο Δούκας έμαθε τις ερωτικές απιστίες της υπεράνω υποψίας γυναίκας του με τον Κυπραίο.

Το ζευγάρι όμως που δεν περιμέναμε να χωρίσει με τίποτα είναι ο Λάμπρος με τη Λενιώ. Και αιτία δεν είναι άλλος από τον αξιομίσητο Βόσκαρη. Ο Λάμπρος, όταν η Ελένη θα του αποκαλύψει ότι στη φυλακή ο Βόσκαρης τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, έμεινε έγκυος και εκείνος κανόνισε να τη ναρκώσουν για να της πάρουν το παιδί, θα γίνει έξαλλος. Θα ζητήσει τη βοήθεια του εισαγγελέα και θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει στοιχεία για τον ενοχοποιήσει.

Η Λενιώ είναι αντίθετη σε όλο αυτό, γιατί δεν θέλει να μάθει το χωριό τι της συνέβη. Ο Λάμπρος όμως δεν θα την ακούσει και θα θελήσει να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή του όμως η κίνηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι, αλλά και στη σχέση του με τη Λενιώ που θα χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

Θα ξεπεραστεί η κρίση στη σχέση τους ή όχι; Θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια…

Πηγή:vipnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours