Πέντε νέα Web Radios από τον Athens Voice 102.5

5 νέα Web Radios από τον Athens Voice 102.5: Νέα διαδικτυακά ραδιόφωνα με 5 μουσικά είδη – Rock, Jazz, Hip Hop, Electronica, ελληνικό τραγούδι – αποκλειστικά.

Ο Athens Voice 102.5 δίνει φωνή σε αγαπημένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους δημιουργούς με πέντε νέα εναλλακτικά web ραδιόφωνα που συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη με την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής. Πολύχρωμα και απρόβλεπτα, έρχονται να αναδείξουν το ανθρώπινο στοιχείο στην ακρόαση της μουσικής όπως αυτή συμβαίνει στην εποχή του random streaming. Με πολύπλευρες επιλογές από τους παραγωγούς του Athens Voice 102.5 και το team της ATHENS VOICE, που ξεπερνούν τις τυπικές playlists. Με αφιερωματικές περιηγήσεις στα αγαπημένα είδη μουσικής. Με listings των τραγουδιών που μεταδίδονται κάθε στιγμή ώστε να τα αποθηκεύετε εύκολα στην αγαπημένη σας πλατφόρμα.

Η πλούσια ιστορία και οι απελευθερωτικοί αυτοσχεδιασμοί της jazz, η δυναμική ενέργεια και οι επαναστατικές στιγμές του rock, η street wise πλευρά και οι σύγχρονες αναζητήσεις του hip hop, η non stop χορευτική διάσταση και οι πειραματικές πλευρές της electronica, και το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις πολλές και διαφορετικές διαδρομές του, αντιπροσωπεύουν το εύρος, την εξέλιξη και την ποικιλομορφία της μουσικής που θα συναντήσετε στη νέα μας πλατφόρμα.