Οι αλλαγές στα ραδιόφωνα εν όψει της νέας σεζόν (συνεχή updates)

Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στους σταθμούς της Αθήνας.

Μόνος του θα συνεχίσει, στο εξής, ο Μάνος Νιφλής στον Real 97.8, μετά την «μεταγραφή» του Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ. Από τη νέα σεζόν θα κάνει εκπομπές καθημερινά 1-2 το μεσημέρι.

Αποχώρησε από τον Sfera 102.2 ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, μετά από 6 χρόνια. Στο προφίλ του στο Instagram ευχαρίστησε την τελευταία συμπαραγωγό του στον σταθμό, Έλενα Κώνστα, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του Sfera 102.2:

Το ρολόι σταμάτησε εκεί… #σεξιμε9 τέλος! Ήξερα ότι κάποτε θα ερχόταν η μέρα που θα αποχωρούσα από τον sfera 102.2 αλλά δεν περίμενα ότι θα στενοχωριόμουν τόσο πολύ. Φεύγω από έναν σταθμό που θεωρώ οικογένειά μου και θα έχω να θυμαμαι άπειρες ευχάριστες στιγμές. Και σίγουρα θα μου λείψουν αυτά εδώ τα παλιόπαιδα. Η @kwnstaelena με την οποία μοιραστήκαμε τα πάντα, χαρές και λύπες, η @asteropi_chaina που ζαλίζαμε στα διαλείμματα, και το καλύτερο παιδί του κόσμου, ο @john_sbounias που μαζί με τον @georgakopoulos_ilias ήταν κάτι παραπάνω από ηχολήπτες για μας. Έγιναν αδελφικοι μας φίλοι. Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω τον διευθυντή της καρδιάς μας @nikoskaloudis_ofc, καθώς και τον @harispolitis και την Μίνα Μάζη. Ραντεβού στα γουναράδικα.

Πηγή:e-tetradio.gr