Ο Γιάννης Καραλής μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μετά από πολλά χρόνια σιωπής και αποχής από τη δημοσιότητα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του και υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής ενώ μίλησε ανοιχτά τόσο για την απόφασή του να απέχει όσο και για την άγνωστη προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καραλής είπε: «Όλοι οι συνθέτες είμαστε τα τελευταία δύο χρόνια στο μηδέν» ενώ τόνισε: «Η Sezen Aksu έχει πάρει τραγούδι μου… χωρίς σουξέ δεν γίνεται τίποτα».

Μία από τις δηλώσεις που έκανε και θα συζητηθούν είναι και αυτή στην οποία αναφέρεται στους έντεχνους συναδέλφους του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν είσαι αρκετά ηλίθιος και δεν μπορείς να κάνεις σουξέ, δηλώνεις έντεχνος… Όλοι αμόρφωτοι και ηλίθιοι είναι». Επίσης, παραδέχτηκε: «Δεν θα έγραφα τραγούδι για τη Eurovision».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με το γυναικείο φύλο, ο ίδιος αποκάλυψε χαριτολογώντας: «Όταν ήμουν μικρός, πήγαινα με μεγαλύτερες γυναίκες. Περνώντας τα χρόνια αυτό τουμπάρισε» και τότε μας παρουσίασε τη νεαρή σύντροφό του που είναι από την Τανζανία και την λένε Έντνα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε η νεαρή όμορφη κοπέλα με τι ασχολείται, εκείνη είπε ότι προσέχει και φροντίζει τον Γιάννη Καραλή. Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours