Όλη η αλήθεια για Τατιάνα Στεφανίδου και MEGA

Spread the love

Και εκεί που όλοι διέψευδαν ότι η Τατιάνα Στεφανίδου πάει στο MEGA, ξαφνικά γίνεται η μεγάλη έκπληξη με το Μεγάλο Κανάλι ή μήπως όχι;

Ζόρια στην πρωινή ζώνη

Η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια στην πρωινή ζώνη και κυρίως από τις 8 μέχρι τις 10 σε συνδυασμό με το κακό lead in που παραλαμβάνει η Δανάη Μπάρκα από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη – που μετά Βαίων και Κλάδων ανέλαβαν εκθρονίζοντας Φιλιππίδη, Σιωμόπουλο, Μπάγια – και στοιχίζει στο “Πάμε Δανάη” σε νούμερα, έκαναν κάποιους να το ξανασκεφτούν.

Και κάπως έτσι το όνομα της Τατι ξανά έπεσε στο τραπέζι για πολλοστή φορά, ώστε να αναλάβει το δύσκολο αυτό δίωρο και να σώσει αυτά που δύσκολα σώζονται.

Και τώρα Τατιάνα;

Όλη η αλήθεια για Τατιάνα Στεφανίδου και MEGA

Σε αυτό σιγοντάρει παράλληλα και ο παρουσιαστής της “Κοινωνίας Ωρα MEGA” που βλέπει τον μέσο όρο της εκπομπής του να πέφτει από τις 8 και μετά ενώ πριν που η εκπομπή παίζει με λιγότερο ανταγωνισμό τα νούμερα πάνε σαφώς καλύτερα, ενώ παράλληλα δυσκολεύεται πολύ να γεμίσει μια εκπομπή διάρκειας 4μιση ωρών με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και ο γενικός μέσος όρος της εκπομπής και συνεπώς να μην μπορούν να συμβούν όσα υποσχέθηκε το δίδυμο όταν αναλάμβανε την εκπομπή.

Καπως έτσι λοιπόν το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με την κεφαλή του MEGA, έπεσε ξανά στο τραπέζι αυτή τη φορά για το πρωινό δίωρο με ενημερωτικοψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ ήταν τέτοια η χαρά κάποιων που έσπευσαν να το ανακοινώσουν και σε έντυπο του καναλιού αναφέροντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει η πρεμιέρα.

Πού να το φανταζόταν ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος ακόμα αντιδρά και μόνο στην ιδεά της Τάτι, ότι θα χρειστεί να διαψεύσει και έντυπο που πρόσκειται στο καναλι;

Πάντως, η Τατιάνα Στεφανίδου όχι μόνο δεν έχει υπογράψει στο MEGA, αλλά πληροφορίες μου θέλουν να έχει κολλήσει η συμφωνία στα οικονομικά και στις εγγυήσεις γιατί η Τατιάνα δεν είναι ούτε χθεσινή ούτε θα υπογράψει αν πρώτα δεν πάρει αυτά που πρέπει να εξασφαλίσει για εκείνη και τους συνεργάτες της.

Με λίγα λόγια, η Τατιάνα συζητάει με το MEGA, αλλά για να κλείσει πρέπει να πάρει πρώτα αυτά που θέλει και δεν εννοώ τα παχυλά δημοσιεύματα με τους εντυπωσιακούς τίτλους. Γιατί η συγκεκριμένη ζώνη είναι κρεμάλα…

Τίνα Μεσσαροπούλου

Πηγή:https://youfly.com/tileorasi/oli-i-alitheia-gia-tatiana-stefanidou-kai-mega/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Always News